Projek Sekitar Sepang

Dah Puas Mencari Hartanah Yang Sesuai Dengan Bajet Anda tapi Masih Tidak Berjaya?

Dah tengok banyak unit rumah tapi masih belum boleh buat keputusan?

dah cuba contact agent hartanah tapi masih takde jawapan?


JANGAN RISAU, KAMI MUNGKIN ADA SOLUSI UNTUK MASALAH ANDA TADI!

MEMPERKENALKAN TEAM KAMI

ASLINDA

FIRDAUS

NOORHAFIZZA BINTI NAZALI

ZHAFRAN

NOORHANA MOHD AROF

Kami berpengalaman luas dalam bidang hartanah dan telah membantu ramai pembeli-pembeli hartanah terutamanya di kalangan mereka yang baru pertama kali ingin membeli rumah. 

Kini, kami percaya bahawa berbekalkan pengalaman luas kami dalam bidang ini, kami dapat MEMBANTU ANDA untuk memiliki HARTANAH IDAMAN anda.

Sesiapa pon PATUT memiliki unit kediaman ini kerana ianya sangat BERBALOI dan TERBAIK!  

TAK KISAHLAH ANDA BERHASRAT UNTUK DAPATKAN RUMAH JENIS APA SEKALIPUN, SAMA ADA:

Semuanya anda boleh miliki di sekitar kawasan yang sedang pesat membangun iaitu di sepang, SELANGOR

HARGA BERMULA DARI RM225K HINGGA RM500K SAHAJA

Bagaimana untuk semak harga rumah yang mampu anda miliki secara automatik dengan gaji dan komitmen bulanan anda? 

Biar kami bantu anda untuk memahami langkah yang sepatutnya.

Anda boleh kira sendiri kelayakan pinjaman anda melalui langkah-langkah berikut:-

  1. Klik sini untuk pergi ke Home Loan Calculator: http://tiny.cc/loankalkulator 
  2. Masukkan gaji bulanan anda dalam Ruangan 1, pastikan caruman KWSP, Potongan Zakat/FI dan PCB telah ditolak (jika ada) untuk mendapatkan gaji bersih anda (NETT monthly salary).
  3. Masukkan komitmen bulanan anda dalam Ruangan 2 seperti bayaran bulanan kereta, kad kredit, personal loan dan lain-lain.
  4. Masukkan je interest 4% (anggaran interest) dan 30 tahun tenure  (tempoh pinjaman) adalah berbeza bagi setiap bank berdasarkan pada jumlah pinjaman, umur dan credit scoring anda.
  5. Automatik website ini akan kirakan harga rumah yang anda mampu miliki dan berapa bayaran bulanan yang anda perlu bayar.

Walaubagaimanapon, kiraan kelayakan anggaran bulanan bayaran rumah  anda mungkin berbeza berdasarkan kepada peratusan DSR yang digunakan oleh setiap bank.

Berikut adalah anggaran peratusan DSR yang diguna oakai oleh bank-bank berikut (sebagai panduan)

AMACAM?

BOLEH KE KIRA SENDIRI??

TAK PERLU SUSAH-SUSAH NAK PENING KEPALA KIRA KELAYAKAN PINJAMAN ANDA. TERUS HUBUNGI KAMI UNTUK KAMI KIRAKAN SEBELUM ANDA BUAT KEPUTUSAN RUMAH MANA YANG SESUAI BERDASARKAN KEPADA KEMAMPUAN ANDA

Lokasi

KAWASAN YANG SEDANG PESAT MEMBANGUN

SEPANG YANG PESAT MEMBANGUN

Seperti yang kita semua sedia maklum, kawasan sekitar KLIA dan Sepang kini sedang pesat membangun. Banyak projek-projek perumahan dan komersil sedang dan telah dibangunkan di kawasan ini.

JARINGAN LEBUHRAYA

Dengan adanya jaringan lebuhraya dan kemudahan akses termasuklah ERL, perjalanan ke kawasan ini sangat pantas dan mudah. Anda boleh naik ERL saje untuk ke pusat bandar KL atau ke KLIA tanpa perlu memandu kereta dan mencari/membayar parking.

KEMUDAHAN AWAM

Tambahan pula, dengan kemudahan infrastruktur yang lengkap termasuklah lot kedai, pejabat, restoran, pasaraya dan lain-lain fasiliti yang terletak dalam lingkungan 1km radius daripada tapak projek ini, anda tak perlu nak berjalan jauh dan hanya perlu berjalan kaki saje untuk membeli belah, makan dan bersosial dengan rakan taulan serta sahabat handai.  

OKEY, TADI KAMI DAH BAGI GAMBARAN KEPADA ANDA MACAM MANA CARA NAK KIRA KELAYAKAN PINJAMAN ANDA.

KAMI JUGA TELAH MENUNJUKKAN KEPADA ANDA RANGKAIAN HARTANAH YANG TERDAPAT DI SEKITAR KAWASAN SEPANG UNTUK ANDA BUAT PILIHAN.

TAPI, YANG PENTING SEBELUM ANDA MEMBUAT PILIHAN, ANDA PERLU PASTIKAN BAHAWA ANDA MAMPU DAN LAYAK UNTUK MEMILIKI HARTANAH TERSEBUT.

 

KAMI FAHAM BAHAWA ANDA MASIH BUNTU NAK SELESAIKAN MASALAH PEMILIKAN HARTANAH PERTAMA ANDA.

JANGAN RISAU JIKA ANDA MASIH DALAM KEADAAN DILEMA UNTUK BUAT PILIHAN, TERUSKAN MEMBACA WEBSITE INI KERANA MUNGKIN ANDA BOLEH MENEMUI SOLUSINYA.

  1. TENTANG BAYARAN BOOKING, ANDA TAK PERLU RISAU KERANA BOOKING FEE CUMA RM1K SAHAJA
  2. TENTANG BAYARAN LEGAL FEE & STAMP DUTY (MOT), ANDA TAK PERLU RISAU KERANA KEBANYAKKAN HARTANAH YANG KAMI JUAL, LEGAL FEE & STAMP DUTY (MOT) AKAN DITANGGUNG OLEH PIHAK PEMAJU
  3. TENTANG BOOKING FEE YANG TELAH DIBAYAR, SEKIRANYA LOAN ANDA TIDAK DILULUSKAN OLEH PIHAK BANK, KAMI AKAN PULANGKAN SEMULA KEPADA ANDA SECARA PENUH
  4. TENTANG URUSAN PINJAMAN DENGAN PIHAK BANK & LPPSA, ANDA HANYA PERLU MENUNJUKKAN KEPADA KAMI DOKUMEN YANG BERKENAAN UNTUK KAMI BANTU ANDA MEMBUAT PERMOHONAN KEPADA PIHAK BANK/LPPSA  

Jadi, apa yang anda tunggu lagi?

SEGERALAH HUBUNGI KAMI MELALUI:

ASLINDA

ZHAFRAN

FIRDAUS

NOORHANA

NOORHAFIZZA