JOM SAYA KONGSIKAN "DEAL" TERHEBAT MASA KINI

DENGAN BAYARAN BULANAN *RM920 JE, ANDA BOLEH MEMILIKI SEBUAH APARTMENT YANG SANGAT OHSEM BERDEKATAN KLIA!!

JOM kami kongsikan SECARA EKSKLUSIF deal ini 

Anda hanya perlu KLIK LINK di bawah untuk berhubung dengan kami SEKARANG!

Harga bermula dari *RM225,000 Sahaja!!

*tertakluk kepada terma dan syarat

Lokasi yang STRATEGIK

Hanya 10-15 minit untuk ke Cyberjaya & KLIA,

Kemudahan akses lebuhraya yang mudah dan tersusun.

Terdapat juga ERL tren yang ​boleh di naiki dari KL Sentral untuk ke sini yang hanya memerlukan 35 minit untuk anda sampai!

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH UNTUK MEMBELI HARTANAH DI LOKASI STRATEGIK SEDANGKAN ANDA BOLEH MEMBAYAR SERENDAH *RM920 BULANAN UNTUK MEMILIKI  RUMAH INI??

BIAR KAMI KONGSIKAN KEPADA ANDA “RAHSIA” INI. TERUSKAN MEMBACA SAMPAI HABIS!

*tertakluk kepada terma dan syarat

HI, APA KHABAR? Biar kami bantu anda

ZAINAL SELANGORKU

Saya berpengalaman luas dalam bidang hartanah dan telah membantu ramai pembeli-pembeli hartanah terutamanya di kalangan mereka yang baru pertama kali ingin membeli rumah. 

Kini, saya percaya bahawa berbekalkan pengalaman luas saya dalam bidang ini, saya dapat MEMBANTU ANDA untuk memiliki HARTANAH IDAMAN anda.

Sesiapa pon PATUT memiliki unit kediaman ini kerana ianya sangat BERBALOI dan TERBAIK!  

 

Wassap: +6016 217 1515

e-mail:  denal15@yahoo.com

JOM KITA TENGOK APA YANG PROJEK INI TAWARKAN

KAWASAN YANG SEDANG PESAT MEMBANGUN

SEPANG YANG PESAT MEMBANGUN

Seperti yang kita semua sedia maklum, kawasan sekitar KLIA dan Sepang kini sedang pesat membangun. Banyak projek-projek perumahan dan komersil sedang dan telah dibangunkan di kawasan ini.

JARINGAN LEBUHRAYA

Dengan adanya jaringan lebuhraya dan kemudahan akses termasuklah ERL, perjalanan ke kawasan ini sangat pantas dan mudah. Anda boleh naik ERL saje untuk ke pusat bandar KL atau ke KLIA tanpa perlu memandu kereta dan mencari/membayar parking.

KEMUDAHAN AWAM

Tambahan pula, dengan kemudahan infrastruktur yang lengkap termasuklah lot kedai, pejabat, restoran, pasaraya dan lain-lain fasiliti yang terletak dalam lingkungan 1km radius daripada tapak projek ini, anda tak perlu nak berjalan jauh dan hanya perlu berjalan kaki saje untuk membeli belah, makan dan bersosial dengan rakan taulan serta sahabat handai.  

8 sebab kenapa anda WAJIB memiliki unit ini

  1. Modal yang RENDAH: Dengan bayaran bulanan serendah RM920 sahaja, anda MAMPU memiliki sebuah APARTMENT BESAR; 
  2. Harga yang BERBALOI: Harga bermula dari  RM250,000 untuk SATU UNIT APARTMENT. Jadi, anda hanya perlu bayar RM920 BULANAN untuk mendapatkan HARTANAH INI!
  3. Unit BESAR: keluasan bermula dari 559 sqft;
  4. Akses yang MUDAH: Memang senang anda nak bergerak ke mana-mana sahaja sebab jaringan lebuhraya yang lengkap dan tersusun ada di sekitar projek ini. Nak ke KLIA dekat, nak ke Mitsui dekat, nak ke KLCC, pusat bandar KL dan Shah Alam pon cepat sebab ada HIGHWAY;
  5. Banyak KEMUDAHAN dan INFRASTRUKTUR: Kalau anda malas nak drive dan lebih suka berjalan kaki untuk ke kedai, ke restoran atau ke pasaraya, anda tak perlu risau sebab semuanya berada di sekeliling projek ini. Ada Mcdonalds, KFC, Burger King, Econsave dan macam-macam lagi. Jalan kaki tak sampai 10 minit pon boleh sampai lah!
  6. Legal fees PERCUMA: Ya, anda tak perlu membazir duit sebab legal fees ditanggung sepenuhnya oleh Pemaju;
  7. Stamp Duty PERCUMA: Bukan sahaja Legal Fees, tapi STAMP DUTY juga adalah *PERCUMA (*untuk pembeli rumah pertama yang layak di bawah HOC);
  8. Tak rasa macam tinggal di Apartment pon: TEPAT sekali kerana anda akan rasa seperti tinggal dirumah teres atau landed house biasa sebab unit ni sangat praktikal dan luas ibarat rumah teres!

BEST KE BEST???

So, kenapa bayar lebih kalau anda boleh JIMAT??

Bertindak SEKARANG sebelum terlambat!!

Takut anda akan berputih mata kalau semua ni dah kena REMBAT!!

HUBUNGI KAMI SEKARANG!!

TAPI..
ANDA KENA CEPAT..

SEBAB HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJE UNTUK DITEMPAH!

KALAU LAMBAT NANTI MELEPASLAH...