Hi, Assalamualaikum...

SALAM PERKENALAN!

Kami, gelarkan diri kami sebagai..

“LANDED NON-LANDED PROPERTY MASTER”

yang terdiri daripada 2 orang “anak-beranak” iaitu Syahriel dan Azman.

Yang anak namanya Syahriel Shafiq. Kerjayanya  sebagai seorang Perunding Hartanah Berdaftar (REN29467) bermula sejak Januari 2019. Walaupun masih baru dalam industri hartanah, Syahriel telah berjaya membantu 5 pasangan baru kahwin untuk memiliki rumah pertama mereka. Syahriel sangat berbesar hati untuk membantu anda semua dalam proses memiliki ataupon menjual hartanah, terutama sekali di kawasan Selatan Selangor dan Utara Negeri Sembilan.

Manakala bapanya pula bernama Azman Bin Mustaffa yang juga merupakan Perunding Hartanah Berdaftar (PEA2395). Azman mempunyai kelulusan dalam Ijazah Sarjana Muda Ukur (Kepujian) Pengurusan Hartanah dan berpengalaman lebih daripada 30 tahun dalam bidang hartanah. Kawasan tumpuan nya juga ialah di Selatan Selangor selain dari Lembah Kelang dan Utara Negeri Sembilan.


KAMI adalah perunding hartanah berdaftar

Kami berpengalaman luas dalam menguruskan proses jual beli hartanah khususnya di Lembah Kelang.

Hubungi kami di +60 17-940 8248 (Azman) / +6017-8862827 (Syahriel) untuk tindakan pantas dari pihak kami.

testimoni

Apa yang klien KAMI cakap tentang KAMI...

Mereka berdua membantu saya menjual rumah kediaman saya dengan mendapatkan pembeli yang sesuai, urusan pinjaman pembeli dan juga urusan guaman.
Sangat professional!
En Shafiq Azman
Nilai, Negeri Sembilan
Saya amat cerewet dalam menjual dan membeli rumah. Namun mereka berdua melayan saya secara professional dan akhirnya saya berjaya menjual rumah lama dan membeli rumah idaman saya.
Pn Noorpaizah Zulfahri
Banting, Selangor
Saya sudah lama cuba untuk menjual rumah lama saya namun tidak berjaya. Selepas saya mendapatkan perkhidmatan mereka berdua, rumah saya berjaya dijual pada harga yang agak tinggi dalam masa satu bulan.
En Muhammad Safuan Shafie
Bandar Enstek, N.Sembilan
Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Sekiranya ada kenalan berhasrat untuk menjual atau membeli rumah, sudah semestinya saya akan perkenalkan kepada mereka berdua.
En Muhammad Mahmud
En Muhammad Mahmud
Bangi, Selangor

 

Anda menghadapi masalah berikut?

1. Masa yang lama untuk mendapatkan pembeli?

2. Tiada kepakaran dalam menguruskan penjualan/pembelian rumah?

3. Menetapkan harga jualan yang bersesuaian mengikut nilai pasaran?

JANGAN RISAU… Teruskan membaca tentang perkhidmatan kami bagi mengetahui penyelesaian untuk semua masalah berkaitan hartanah anda….

Perkhidmatan kami...

Servis yang PROFESIONAL serta pengalaman jual rumah yang mudah

Anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan penjualan rumah anda. Segala prosedur penjualan akan diuruskan oleh kami dan dijamin 100% telus.

Pengiklanan

Kenapa anda perlu laburkan duit yang banyak untuk mengiklankan hartanah anda sedangkan kos pengiklanan sekarang agak tinggi??
Biar kami je yang memastikan pengiklanan yang berkualiti demi memastikan rumah anda didedahkan kepada pembeli yang berpotensi besar.
Best kan?

business consulting

Networking dan database kami yang besar akan memudahkan lagi kami untuk mendapatkan pembeli dengan cara ‘match-making’.
Mudahkan??

URUSAN SEMUDAH "ABC"

Dengan pengalaman dan ilmu yang kami ada, urusan Jual-Beli Hartanah anda akan jadi semudah "ABC". Kami akan menguruskan semuanya dari mula hinggalah anda menerima wang hasil jualan rumah. Jangan risau kerana segalanya didokumenkan oleh Peguam Hartanah yang profesional dan kami sendiri adalah Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Harta Tanah Malaysia.

Anda boleh berhubung dengan kami

melalui: