APA YANG ANDA PERLU KETAHUI TENTANG CARA MEMILIKI RUMAH SENDIRI DARI LANGKAH PERTAMA HINGGA AKHIR ADA
DI DALAM BUKU INI.

Fahami Prosedur Terutamanya Dari Aspek Undang-Undang Berkaitan Jual-Beli Hartanah (Sub-sale) dengan mudah melalui BUKU ini.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana walaupun kini  kita menghadapi pelbagai ujian dan dugaan akibat penularan wabak Covid-19, kita terus tabah menghadapinya dan masa yang ada ini dapat digunakan dengan melakukan perkara yang bermanfaat.

Saya juga bersyukur kerana diberikan kekuatan dan kelapangan untuk berkongsi sedikit ilmu dan pengalaman  yang saya ada kepada anda melalui Buku ini.

Semoga apa yang telah saya kongsikan melalui Buku ini sekurang-kurangnya dapat membantu anda dalam membuat keputusan yang tepat sebelum anda membeli rumah dan memberi manfaat kepada anda walaupun hanya sebesar zarah.

Di samping itu, saya juga mengharapkan agar anda terus  mendoakan supaya saya sihat walafiat dan terus istiqamah  dalam menyampaikan ilmu milik Allah ini selagi nyawa di kandung badan. Maafkan saya jika ada silap dan salah atau terkasar bahasa dalam penulisan Buku ini atau dalam pertuturan saya yang pasti ia tidak disengajakan.

Terima kasih.

Aizac Ismail, LL.B (Hons) UIAM

Founder, Hartanah dan Anda

Saya tak berniat nak buat untung dan jadi kaya dengan menjual Buku ini..

Tapi saya percaya bahawa ilmu yang curahkan melalui buku ini dapat memberi pencerahan kepada anda berkaitan urusan pembelian rumah yang mana nilai yang anda bayar untuk membeli buku ini sangatlah berbaloi jika dibandingkan dengan harganya

SO, BAGAIMANA CARANYA NAK DAPATKAN BUKU INI?

MUDAH JE... ANDA CUMA PERLU ISIKAN MAKLUMAT ANDA DI BAWAH.

SELANJUTNYA, KAMI AKAN TERUS MENGHUBUNGI ANDA DENGAN SECEPAT MUNGKIN UNTUK MEMAKLUMKAN LANGKAH SETERUSNYA.

SILA PASTIKAN ANDA MEMBERIKAN MAKLUMAT YANG BETUL YA!

SEBAB..KALAU SALAH BAGI MAKLUMAT, ANDA MUNGKIN TERLEPAS PELUANG UNTUK MEMILIKI BUKU INI!

ISIKAN MAKLUMAT ANDA

Kami menghargai privasi anda dan maklumat anda adalah 100% SULIT!