JOM KAMI KONGSIKAN "DEAL" TERHEBAT MASA KINI

MILIKI 2 HARTANAH DALAM 1 MASA!

Gandakan Portfolio Pelaburan anda dengan membayar untuk SATU HARGA tapi anda boleh dapat 
DUA UNIT rumah SEKALIGUS!!
YA, BETUL... BAYAR UNTUK SATU TAPI DAPAT DUA UNIT SERENTAK!

Harga bermula dari *RM344,000 Sahaja!!

*tertakluk kepada terma dan syarat

Lokasi yang STRATEGIK

Jalan kaki je untuk ke Mcdonalds, Burger King, KFC, Econsave dan BANYAK LAGI kedai dan restoran berhampiran

Hanya 5 min untuk ke DFTZ 

Hanya 5 min untuk ke KLIA 1 & 2 

Hanya 5 min untuk ke stesen ERL  

Hanya 15 min ke Putrajaya

Hanya 40 min ke KLCC 

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH UNTUK MEMBELI HARTANAH DI LOKASI STRATEGIK SEDANGKAN ANDA BOLEH MELABUR HANYA DENGAN MODAL TAK SAMPAI RM1,000 UNTUK MEMILIKI 2 UNIT DALAM 1 MASA??

BIAR KAMI KONGSIKAN KEPADA ANDA “RAHSIA” INI… TERUSKAN MEMBACA SAMPAI HABIS!

HI, APA KHABAR? Biar saya bantu anda

Nama saya
EDWIN GAN
dan saya
SEDIA BERKHIDMAT untuk ANDA!

Saya berpengalaman luas dalam bidang hartanah dan telah lebih 7 tahun menceburi bidang ini. Saya pernah bekerja sebagai pegawai bank di salah sebuah bank terkemuka di Malaysia dan pernah juga berkhidmat sebagai Eksekutif di syarikat Pemaju Hartanah TERBESAR di Kuala Lumpur. 

Kini, saya menjadi Perunding Hartanah sepenuh masa dan saya percaya bahawa, berbekalkan pengalaman luas saya dalam bidang ini, saya dapat MEMBANTU ANDA untuk memiliki HARTANAH IDAMAN anda.

Sesiapa pon PATUT memiliki unit kediaman ini kerana ianya sangat BERBALOI dan TERBAIK!  

JOM KITA TENGOK APA YANG PROJEK INI TAWARKAN

KAWASAN YANG SEDANG PESAT MEMBANGUN

SEPANG YANG PESAT MEMBANGUN

Seperti yang kita semua sedia maklum, kawasan sekitar KLIA dan Sepang kini sedang pesat membangun. Banyak projek-projek perumahan dan komersil sedang dan telah dibangunkan di kawasan ini.

JARINGAN LEBUHRAYA

Dengan adanya jaringan lebuhraya dan kemudahan akses termasuklah ERL, perjalanan ke kawasan ini sangat pantas dan mudah. Anda boleh naik ERL saje untuk ke pusat bandar KL atau ke KLIA tanpa perlu memandu kereta dan mencari/membayar parking.

KEMUDAHAN AWAM

Tambahan pula, dengan kemudahan infrastruktur yang lengkap termasuklah lot kedai, pejabat, restoran, pasaraya dan lain-lain fasiliti yang terletak dalam lingkungan 1km radius daripada tapak projek ini, anda tak perlu nak berjalan jauh dan hanya perlu berjalan kaki saje untuk membeli belah, makan dan bersosial dengan rakan taulan serta sahabat handai.  

10 sebab kenapa anda WAJIB memiliki unit ini

 1. Modal yang RENDAH: Dengan modal permulaan serendah RM1,000 sahaja, anda MAMPU memiliki 2 Unit hartanah yang terletak sebelah menyebelah dalam 1 masa; 
 2. Harga yang BERBALOI: Harga bermula dari  RM344,000 untuk DUA UNIT Hartanah. Jadi, anda perlu bayar 1 harga untuk dapat 2 UNIT sekaligus!
 3. Unit SIDE BY SIDE: Anda boleh pilih untuk TINGGAL di 1 unit dan SEWAKAN 1 unit lagi. Tak perlu nak susah-susah berjalan jauh untuk MONITOR penyewa anda sebab unit yang disewakan tu hanya BERSEBELAHAN dengan unit yang anda diami. Kalau Penyewa anda tak bayar sewa atau “membuat onar” di unit nya, anda dengan mudah boleh “sound” dia pada bila-bila masa;
 4. Akses yang MUDAH: Memang senang anda nak bergerak ke mana-mana sahaja sebab jaringan lebuhraya yang lengkap dan tersusun ada di sekitar projek ini. Nak ke KLIA dekat, nak ke Mitsui dekat, nak ke KLCC, pusat bandar KL dan Shah Alam pon cepat sebab ada HIGHWAY;
 5. Fasiliti yang LENGKAP: Hartanah ini dilengkapi dengan kemudahan yang lengkap untuk anda dan keluarga. Ini termasuklah 2 swimming pool (adult pool dan children wading pool), gymnasium, children playground, multi purpose hall, ruang BBQ dan macam-macam lagi. So, anda boleh beriadah bersama keluarga, teman-teman dan saudara mara anda hanya di bawah unit yang anda tinggal;
 6. Banyak KEMUDAHAN dan INFRASTRUKTUR: Kalau anda malas nak drive dan lebih suka berjalan kaki untuk ke kedai, ke restoran atau ke pasaraya, anda tak perlu risau sebab semuanya berada di sekeliling projek ini. Ada Mcdonalds, KFC, Burger King, Econsave dan macam-macam lagi. Jalan kaki tak sampai 10 minit pon boleh sampai lah!
 7. Legal fees PERCUMA: Ya, anda tak perlu membazir duit sebab legal fees ditanggung sepenuhnya oleh Pemaju;
 8. Stamp Duty PERCUMA: Bukan sahaja Legal Fees, tapi STAMP DUTY juga adalah *PERCUMA (*untuk pembeli rumah pertama yang layak di bawah HOC);
 9. Kabinet dapur dan wardrobe PERCUMA: Ada lagi FREE items yang anda akan dapat iaitu Kabinet Dapur dan Wardrobe yang cantik dan moden. Saya pasti yang anda mesti menyukainya!
 10. Akhir sekali, anda juga boleh dapat PERCUMA advise dari saya sendiri berkenaan urusan jual-beli, urusan loan dan urusan pindahmilik. Semuanya akan saya uruskan SECACA PERCUMA DAN PANTAS!  

BEST KE BEST???

So, kenapa bayar lebih kalau anda boleh JIMAT??

Bertindak SEKARANG sebelum terlambat!!

Takut anda akan berputih mata kalau semua ni dah kena REMBAT!!

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

TAPI..
ANDA KENA CEPAT..

SEBAB HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJE UNTUK DITEMPAH!

KALAU LAMBAT NANTI MELEPASLAH...