KAMI DAH BERJAYA TARIK RIBUAN LEADS PROSPECT DALAM TEMPOH YANG SINGKAT…

SEKARANG,
TIBALAH MASANYA UNTUK
KAMI TURUNKAN ILMU TERSEBUT KEPADA ANDA...

Hai, Assalamualaikum & Salam Hormat?

Nama saya AIZAC ISMAIL, Founder HARTANAH DAN ANDA. Saya berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) dari UIA dan kini menjadi Rakan Kongsi di Tetuan Saleh & Aizac, Peguambela dan Peguamcara berpusat di Cheras, Selangor.

Atas minat yang mendalam dalam bidang hartanah, saya telah mengasaskan online portal Hartanah dan Anda pada awal tahun 2019 yang merangkumi website, Facebook, Instagram dan YouTube channel menggunakan branding HARTANAH DAN ANDA.

Kami juga menganjurkan Bengkel dan Seminar Hartanah yang dijalankan khusus untuk membantu Perunding Hartanah (REN) tidak kiralah daripada agency manapon anda bernaung atau sama ada anda telah mempunyai pengalaman atau baru menceburkan diri dalam bidang perundingan hartanah.

Berbekalkan pengalaman dan ilmu yang dianugerahkan oleh Allah kepada kami dan merasakan bahawa ilmu tersebut WAJIB dikongsi kepada anda semua, H&A mengorak langkah untuk membantu anda mempelajari teknik “TARIK LEADS” yang bakal  dikongsikan kepada anda melalui Bengkel yang kami anjurkan ini.    

Kami mengharapkan agar anda dapat MEMPELAJARI sesuatu yang baru untuk anda praktikkan dalam aktiviti harian anda sebagai Perunding Hartanah yang BERJAYA setelah anda menghadiri bengkel ini.

KAMI FAHAM BAHAWA ANDA SERING MENGHADAPI MASALAH SEPERTI BERIKUT...

DUIT DAH LEBUR
UNTUK BUAT IKLAN
TAPI TAKDE PROSPEK
YANG CONTACT

Nak dapatkan "Leads Prospect" memang susah.. Kalau ada yang masuk pon kebanyakannya tak berkualiti dan tak serius! Banyak dah duit terbang untuk buat macam2 marketing campaign tapi hasilnya sungguh "MENYEDIHKAN"

BANNER HILANG...
FLYERS KENA BUANG

Dah penat2 gantung banner kena koyak pulak dengan malaun!
Letak flyers kat wiper kereta banyak2 dan bagi orang yang lalu lalang di marketing booth anda tapi akhirnya flyers tadi "di tong sampahkan"

COLD CALLS
KENA REJECT

Baru nak bagi intro kat prospek melalui phone tapi dah kena sound "SAYA TAK MINAT!"

JADI..BAGAIMANA KAMI DAPAT MEMBANTU ANDA??

MESTI ANDA RASA "DOWN" DAN PUTUS ASA BILA MENGENANGKAN NASIB MALANG YANG MENIMPA..

GERAM JE TENGOK REN LAIN DAPAT CLOSING DENGAN MUDAH DAN BOLEH CLAIM KOMISEN MEREKA SETIAP MINGGU KAN..??

TAK PERLU RISAU...

Jom kami kongsikan kepada anda RAHSIA nak TARIK LEADS menggunakan teknik LANDING PAGE!

kami bawakan kepada anda

BENGKEL
LANDING PAGE BUILDER
& FACEBOOK MARKETING

BERSAMA COACH AIZAC & COACH HAWA RAHMAN

KHUSUS UNTUK
REAL ESTATE NEGOTIATOR

SINGKAP RAHSIA BAGAIMANA COACH HAWA BOLEH TARIK FOLLOWERS DAN LEADS BERKUALITI KE FACEBOOK FANPAGE BELIAU SERAMAI 5000 ORANG DALAM TEMPOH KURANG DARI SEBULAN MENGGUNAKAN TEKNIK
"LIKE MARKETING" SETERUSNYA CONVERT LEADS YANG BERJAYA DI TARIK TADI MENJADI KLIEN BELIAU!

Setakat ini, kami telah membantu ramai REN yang hadir ke Seminar Hartanah anjuran kami untuk CLOSE SALES dengan jayanya dengan menggunakan teknik ini..
kini tibalah masanya untuk kami BANTU anda!

peserta yang berdaftar
yang telah graduate
Landing Page dicipta

Teknik Tarik Leads menggunakan LANDING PAGE ni dah digunakan oleh Pemaju, Agent Hartanah dan beribu-ribu usahawan online sejak sekian lama dan terbukti ia BERKESAN dan dapat meningkatkan sales mereka.

BAYANGKAN anda akan dapat LEADS PROSPECT penjual, pembeli, landlord dan penyewa hartanah yang dengan RELA HATI memberikan MAKLUMAT mereka kepada anda melalui email SETIAP HARI dengan menggunakan teknik ni… Ia ibarat “FUNNEL” atau CORONG yang menakung air hujan yang turun dan menyalurkan air tadi terus kepada anda secara automatik dan konsisten!

Bukan itu saje, anda juga akan BELAJAR teknik bagaimana nak “ENGAGE” dengan prospek anda dengan menggunakan COPYWRITING YANG PADU dan dapat meyakinkan mereka tanpa perlu menggunakan kos pengiklanan yang tinggi melalui teknik Facebook Marketing Campaign yang telah digunakan oleh founder2 product sejak sekian lama untuk menarik prospek mereka.

MELALUI BENGKEL INI, ANDA AKAN DAPAT...

LANDING PAGE yang di bina oleh kami dan di "custom made" KHUSUS untuk anda

Pelajari cara bagaimana nak CREATE Facebook Page khusus untuk perniagaan hartanah yang anda lakukan dan cara nak TARIK SERAMAI YANG BOLEH LIKERS DAN FOLLOWERS ke FB page anda tadi

Ketahui teknik dan skil "copywriting" bagaimana nak "mengayat" prospek anda sampai mereka bersedia untuk berurusan dengan anda

Singkap RAHSIA FB MARKETING yang telah digunakan oleh sifu-sifu FB Ads selama ini yang telah TERBUKTI BERJAYA menarik pelanggan-pelanggan mereka sejak sekian lama

KOMEN-KOMEN IKHLAS MEREKA TENTANG KAMI...

HARTANAH DAN ANDA

5 STARS!!

HAWA RAHMAN

5 STARS JUGAK!!!

JADI, Berapakah kos yang anda rasa anda pelu bayar untuk mempelajari semua ini jika kami tawarkan sehari suntuk masa kami untuk curahkan segala-galanya tadi??

RM1000...

RM2000..

atau RM3000??

EHH.. MANA ADA RIBU-RIBU.. KAMI TAK BERHASRAT NAK "TEKAN" ANDA PON..

SEBAB KAMI BAKAL TAWARKAN SEMUA INI PADA KOS YANG SANGAT MURAH, BERPATUTAN DAN TAK MASUK AKAL!!!

SEMUA YANG KAMI TAWARKAN TADI HANYA UNTUK

RM488
SAHAJA!!

YA UNTUK SEMUA NI, ANDA HANYA PERLU BAYAR

RM488

SAHAJA!!!

SO, DAH READY NAK JOIN??

KLIK link di bawah untuk hubungi kami sekarang