KHUSUS UNTUK ANDA YANG BERMINAT MENJADI PERUNDING HARTANAH

terima kasih kerana telah mendaftarkan diri anda...

KINI ANDA BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN SEBAGAI SEORANG PERUNDING HARTANAH!

JOM SERTAI TEAM KAMI..
KLIK link di bawah jika anda ada sebarang pertanyaan lanjut

kami akan bantu anda merealisasikan impian anda

dengan cara yang betul menggunakan teknik
yang mudah dan ​terkini

hi.. apa khabar?

Saya aizac ismail, founder
hartanah & anda

Hartanah dan Anda (H&A) adalah sebuah portal yang diwujudkan khusus oleh saya untuk membantu Perunding Hartanah (REN) tidak kiralah sama ada anda telah mempunyai pengalaman atau baru hendak menceburkan diri dalam bidang perundingan hartanah.

Berbekalkan pengalaman dan ilmu yang dianugerahkan oleh Allah kepada kami dan merasakan bahawa ilmu tersebut WAJIB dikongsi kepada anda semua, H&A mengorak langkah untuk membantu anda mempelajari teknik “TARIK LEADS” yang bakal saya sendiri kongsikan kepada anda setelah anda menyertai Group Perunding Hartanah bersama H&A nanti.    

Kami mengharapkan agar anda dapat MEMPELAJARI sesuatu yang baru untuk anda praktikkan dalam aktiviti harian anda sebagai dan kami doakan semoga anda menjadi seorang Perunding Hartanah TERULUNG sedikit masa lagi.

Saya sendiri akan menjadi COACH anda dan akan melatih anda dengan CARA dan TEKNIK yang betul kerana matlamat saya adalah untuk melihat anda BERJAYA.

SEE YOU AT THE TOP!

MEREKA TELAH MENEMUI KAMI.. ANDA BILA LAGI?

AYUH KITA MULAKAN!

bina kerjaya anda sebagai perunding hartanah bersama hartanah & anda

Mereka telah menghadiri program yang kami anjurkan... Jom kita baca

PERKONGSIAN DARIPADA MEREKA...

Approach yang H&A gunakan sangat pratikal dan mudah untuk difahami. Saya telah mendapat 23 Leads dalam masa 3 hari untuk projek hartanah yang saya iklankan di FB dan berasa amat beruntung dapat menimba ilmu dengan H&A
REN Akmal
Real Estate Negotiator
H&A berpengalaman luas dalam bidang hartanah khususnya berkenaan selok belok perundangan dan telah membimbing saya menjadi REN yang berjaya. Penerangan yang diberikan oleh Coach Aizac di dalam bengkel yang saya hadiri cukup jelas dan mudah untuk dihadam.
REN Maryam
Real Estate Negotiator
Mereka tidak kedekut ilmu dan sentiasa memberikan nasihat yang jujur. Saya banyak belajar melalui penulisan dan posting2 mereka di FB page Hartanah & Anda. Tambahan pula, saya dapat berkenalan dengan REN2 daripada agency lain dalam seminar yang H&A anjurkan dan membuka peluang untuk saya ber "COA" dengan mereka.
REN Rohani
Real Estate Negotiator
apa tunggu lagi?

bersedialah untuk menjadikan impian anda suatu realiti