KHUSUS UNTUK PERUNDING HARTANAH &
BAKAL PERUNDING HARTANAH

terima kasih kerana telah mendaftarkan diri anda UNTUK MENGHADIRI SEMINAR HARTANAH "STRATEGI TARIK LEADS" ANJURAN HARTANAH & ANDA

KAMI AKAN DEDAHKAN KEPADA ANDA CARA UNTUK MENARIK "LEADS" YANG BERKUALITI DAN KONGSIKAN KEPADA ANDA
"TEKNIK POWER CLOSING"
YANG TELAH DIAMALKAN OLEH SELEBRITI HARTANAH,
CIKGU JAMRUS PROPERTY!

Sila KLIK link di bawah jika anda ada pertanyaan lanjut

Hi, Apa khabar?

Saya aizac ismail, founder
hartanah & anda

Hartanah dan Anda (H&A) adalah sebuah portal yang diwujudkan khusus oleh saya untuk membantu Perunding Hartanah (REN) tidak kiralah daripada agency manapon anda bernaung atau sama ada anda telah mempunyai pengalaman atau baru menceburkan diri dalam bidang perundingan hartanah.

Berbekalkan pengalaman dan ilmu yang dianugerahkan oleh Allah kepada kami dan merasakan bahawa ilmu tersebut WAJIB dikongsi kepada anda semua, H&A mengorak langkah untuk membantu anda mempelajari teknik “TARIK LEADS” yang bakal saya sendiri kongsikan kepada anda melalui seminar yang kami anjurkan.    

Kami mengharapkan agar anda dapat MEMPELAJARI sesuatu yang baru untuk anda praktikkan dalam aktiviti harian anda sebagai Perunding Hartanah yang BERJAYA setelah anda menghadiri bengkel/seminar kami.

SEE YOU AT THE TOP!

Kami faham, kebanyakan Ejen Hartanah kerap menghadapi masalah seperti ini...

Susah nak dapat Leads

Nak dapatkan "Leads Prospect" memang susah.. Kalau ada yang masuk pon kebanyakannya tak berkualiti dan tak serius!

BANYAK DUIT "TERBANG"

Banyak dah duit terbang untuk buat macam2 marketing campaign tapi hasilnya "krik krik"

BANNER KENA KOYAK

Dah penat2 gantung banner kena koyak pulak dengan penguatkuasa Majlis Perbandaran!

Flyers kena buang

Letak flyers kat wiper kereta banyak2 tapi akhirnya di"tong sampahkan" sebab orang meluat

"cold call"
kena reject

Baru nak bagi intro kat prospek melalui phone tapi dah kena sound "SAYA TAK MINAT!"

BEREBUT LISTING

Asyik berebut listing dengan ejen2 lain. Susah sangat nak dapat exclusive!

kena sound dengan principal

Bila takde listing, takde kes masuk.. mulalah principal memekak. Tension nya asyik kena perli je masa weekly meeting.

Open House takde orang datang

Bila buat "Open House" dah send wassap kat segala macam group tapi TAKDE orang datang!

JANGAN RISAU... LUANGKAN SEDIKIT MASA ANDA UNTUK KAMI BANTU ANDA MENDAPATKAN PROSPEK!

Ingat, rezeki Allah tak pernah salah alamat, anda hanya perlu berusaha untuk mencarinya selain terus berdoa.

Nak “meroket” mesti ada sistem dan teknik yang betul untuk anda gunakan. Barulah nampak hasilnya

Untuk itu, kami bawakan kepada anda Seminar Hartanah
"STRATEGI TARIK LEADS"

Apa yang anda akan belajar dalam Seminar ini?

Bina jaringan network anda. Berkenalan dan berinteraksilah dengan rakan-rakan REN dari agency-agency lain sambil berkongsi pengalaman anda dengan mereka supaya lebih mudah untuk anda ber “COA” dengan mereka nanti.

Ketahui prosedur undang-undang dalam transaksi jual-beli Hartanah oleh peguam yang berpengalaman lebih 17 tahun dalam bidang perundangan hartanah supaya anda tidak menghadapi masalah untuk menguruskan penjualan dan pembelian Hartanah selari dengan kehendak undang-undang dengan prospek klien anda. 

 

Ketahui RAHSIA bagaimana nak menjana “Leads” berkualti menggunakan kaedah yang mudah dan terbukti berkesan iaitu “LANDING PAGE” dan belajar cara bagaimana untuk mengiklankan Landing Page yang telah dibina tadi melalui platform media sosial terutamanya Facebook Marketing.

Pelajari Teknik “POWER CLOSING” yang telah diamalkan oleh Selebriti Hartanah dan Penulis Buku Motivasi dan Tips Hartanah, CIKGU JAMRUS PROPERTY yang telah beliau amalkan selama ini yang TERBUKTI BERJAYA untuk membantu beliau CLOSE berbelas kes dalam sebulan!

Anda hanya perlu pinjamkan masa anda kepada kami untuk KAMI KONGSIKAN kepada anda RAHSIA yang telah terbukti berjaya ini. Jika anda sudi meluangkan masa anda, kami juga sudi untuk meminjamkan masa kami untuk anda!

Tarikh, Masa dan Lokasi Seminar Hartanah yang bakal kami anjurkan ini akan dimaklumkan kepada anda melalui email yang anda daftarkan dengan kami tadi.. so, sila pastikan anda CHECK EMAIL ANDA untuk maklumat lanjut berkenaan Seminar Strategi Tarik Leads ini nanti dan BALAS email tersebut untuk MENGESAHKAN KEHADIRAN ANDA!  

Kami percaya bahawa cara dan pendekatan yang kami akan kongsikan kepada anda nanti bakal mengubah persepsi anda berkenaan “landing page marketing strategy” yang PERLU anda terokai supaya anda tidak lagi terlalu bergantung kepada cara lama yang biasa anda gunakan.

YA, kami faham bahawa anda sibuk dan tidak mempunyai masa yang banyak untuk belajar. Tetapi, ALANGKAH BAIKNYA jika anda dapat meluangkan HANYA SETENGAH HARI (9.00pg hingga 5.00ptg) daripada masa anda tadi untuk anda SINGKAP RAHSIA dan BELAJAR TEKNIK ini daripada kami. 

testimonials

MEREKA TELAH MENEMUI KAMI...ANDA BILA LAGI?

Approach yang H&A gunakan sangat pratikal dan mudah untuk difahami. Saya telah mendapat 23 Leads dalam masa 3 hari untuk projek hartanah yang saya iklankan di FB dan berasa amat beruntung dapat menimba ilmu dengan H&A
REN Akmal
True Vest Property
H&A berpengalaman luas dalam bidang hartanah khususnya berkenaan selok belok perundangan dan telah membimbing saya menjadi REN yang berjaya. Penerangan yang diberikan oleh Coach Aizac di dalam bengkel yang saya hadiri cukup jelas dan mudah untuk dihadam.
REN Maryam
Nilai Properties Realty
Mereka tidak kedekut ilmu dan sentiasa memberikan nasihat yang jujur. Saya banyak belajar melalui penulisan dan posting2 mereka di FB page Hartanah & Anda. Tambahan pula, saya dapat berkenalan dengan REN2 daripada agency lain dalam seminar yang H&A anjurkan dan membuka peluang untuk saya ber "COA" dengan mereka.
REN Mohd Ismail
Ziyad Properties
JOM KITA BELAJAR BERSAMA

BERSEDIALAH UNTUK MENGUBAH PERSEPSI
ANDA DALAM BIDANG PEMASARAN HARTANAH
SEKARANG!

KLIK LINK DI BAWAH SEKIRANYA ANDA ADA SEBARANG PERTANYAAN LANJUT